Results 1 to 7 of 7

Thread: Please help with website issue!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    176
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    54
    Reputation
    180

    Default Please help with website issue!

    Hey guys, I desperately need help with an issue on my site which ive been trying to get to the bottom of for months.

    I want to add a video banner in the header section of my services pages, similar to that of the homepage, but its a video. I have the plugin Revolution Slider, and have created the banner already!

    The problem is it always shows in the BODY of the page, and not in the HEADER as you can see.



    Can anyone help me display the video in the header section of the page PLEASE as demoed here



    Thanks in advance!
    Last edited by deanfourie; 03-06-16 at 08:53 AM.



Look Here ->
  • #2
    Senior Member
    Philquad's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    nelson bay
    Age
    49
    Posts
    3,538
    Thanks
    166
    Thanked 1,077 Times in 640 Posts
    Rep Power
    482
    Reputation
    12378

    Default

    wordpress?
    cant you use a widget for that page
    why do we need the NBN ? because the copper network is constipated & needs fibre

  • #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    176
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    54
    Reputation
    180

    Default

    Quote Originally Posted by Philquad View Post
    wordpress?
    cant you use a widget for that page
    Thanks for the reply, the answer is YES, but the plugin is called revolution slider and thats what I have.

    For some reason, I cannot figure out why its displaying the video in the body of the page rather then the header section.

  • #4
    Senior Member
    Philquad's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    nelson bay
    Age
    49
    Posts
    3,538
    Thanks
    166
    Thanked 1,077 Times in 640 Posts
    Rep Power
    482
    Reputation
    12378

    Default

    depends on the theme? which is?
    should be able to ad a widget to that page only
    why do we need the NBN ? because the copper network is constipated & needs fibre

  • #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    176
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    54
    Reputation
    180

    Default

    Quote Originally Posted by Philquad View Post
    depends on the theme? which is?
    should be able to ad a widget to that page only
    Yea there already is a widget on the page and im calling it with a shortcode

    [revolution_slider id="1"]

    Theme is cortana

    Cheers

  • #6
    Senior Member
    Philquad's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    nelson bay
    Age
    49
    Posts
    3,538
    Thanks
    166
    Thanked 1,077 Times in 640 Posts
    Rep Power
    482
    Reputation
    12378

    Default

    who built the site? you could ask them
    look at the main page setup, widgets ect, cant you copy that
    then rename it perhaps?
    why do we need the NBN ? because the copper network is constipated & needs fibre

  • 07-09-16, 08:39 PM


  • #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Reputation
    30

    Default

    Maybe somebody will come across this thread and sek the same answer, if you are using a wordpress theme simply go to the php files , it will be called wp-template-page.php something to those lines.

    There you can edit the themes main template page and name it something else eg wp-homepage-php , then link it in with the cms in admin. Mitigate html and java for your video into that file. If you cant write java get a plugin like fancybox 2.

    It is essentially a gallery but can hold a single "image" which would be a video , withing the fancybox2.js file go and enable auto-play.

    Alternatively im sure by this time word press has developed a plugin for videos , just need to edit it to be called in by the template php , and add styling in the generic style.css

    Thirdly just get a theme with one already placed....

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •