Results 1 to 7 of 7

Thread: s4 I9505

  1. #1
    Senior Member
    Philquad's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    nelson bay
    Age
    49
    Posts
    3,558
    Thanks
    168
    Thanked 1,084 Times in 645 Posts
    Rep Power
    488
    Reputation
    12518

    Default s4 I9505

    guys i bought a sammy s4 i9505 for my son on ebay, its exactly same as mine
    but it doesnt read the sim card

    im not worried as its 30 day money back, even though its new

    but i wonder if its a setting or something i missed or its a dud.
    why do we need the NBN ? because the copper network is constipated & needs fibre



Look Here ->
  • #2
    Super Moderator
    mtv's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    15,734
    Thanks
    4,461
    Thanked 9,657 Times in 4,796 Posts
    Rep Power
    3194
    Reputation
    127670

    Default

    Locked to a different carrier than your sim?

  • #3
    Senior Member
    oceanboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14,429
    Thanks
    6,114
    Thanked 7,088 Times in 3,776 Posts
    Rep Power
    2937
    Reputation
    116832

    Default

    If u want to go on an expedition get a Land Rover, if u want to come home from an expedition get a Landcruiser!

  • #4
    Senior Member
    Philquad's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    nelson bay
    Age
    49
    Posts
    3,558
    Thanks
    168
    Thanked 1,084 Times in 645 Posts
    Rep Power
    488
    Reputation
    12518

    Default

    umm, well its sold as unlocked,

    ive taken the refund option on it, mine worked out of the box
    seems i should have checked the ebay feedback, lots of complaints
    ive ordered another off a more reputable site, cost 230 delivered, oh well
    why do we need the NBN ? because the copper network is constipated & needs fibre

  • #5
    Senior Member
    oceanboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14,429
    Thanks
    6,114
    Thanked 7,088 Times in 3,776 Posts
    Rep Power
    2937
    Reputation
    116832

    Default

    To be honest Phil
    I have never had a Samsung Galaxy come locked before, ever.
    I've bought plenty of Telstra Branded units and Optus, Virgin or any overseas SIM works fine.

    That is with the S3, S4 and S5

    I wonder if yours hadn't suffered a different problem?
    If u want to go on an expedition get a Land Rover, if u want to come home from an expedition get a Landcruiser!

  • #6
    Senior Member
    Philquad's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    nelson bay
    Age
    49
    Posts
    3,558
    Thanks
    168
    Thanked 1,084 Times in 645 Posts
    Rep Power
    488
    Reputation
    12518

    Default

    i read somewhere some s4's may have a dodgy sim holder or solder joints
    its not like they were just made
    it didnt recognise the sim at all, done deal, on oits way back.
    why do we need the NBN ? because the copper network is constipated & needs fibre

  • #7
    Senior Member
    oceanboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14,429
    Thanks
    6,114
    Thanked 7,088 Times in 3,776 Posts
    Rep Power
    2937
    Reputation
    116832

    Default

    Quote Originally Posted by Philquad View Post
    it didnt recognise the sim at all, done deal, on oits way back.
    There is your answer, right there!
    If u want to go on an expedition get a Land Rover, if u want to come home from an expedition get a Landcruiser!

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •