Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 61 to 78 of 78

Thread: Current forum issues

  1. #61
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    51
    Posts
    29,955
    Thanks
    2,038
    Thanked 12,545 Times in 5,415 Posts
    Rep Power
    3957
    Reputation
    141478

    Default

    Ok, I installed the new version which is a bit different as it has a pop up results box. It has to be done as we need to get rid of as much http as possible and replace it with https due to new laws and policies, which will otherwise affect search engine rankings and more.



  • #62
    Administrator
    mtv's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    16,951
    Thanks
    4,850
    Thanked 10,588 Times in 5,285 Posts
    Rep Power
    3616
    Reputation
    146290

    Default

    Having a lot of timeout issues at the moment.

  • #63
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    51
    Posts
    29,955
    Thanks
    2,038
    Thanked 12,545 Times in 5,415 Posts
    Rep Power
    3957
    Reputation
    141478

    Default

    Yep, I have noticed the same, will keep an eye on it and if it continues much longer I will get it looked at. Its definitely not server load.

  • #64
    Premium Member
    hinekadon's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    above ground level
    Posts
    318
    Thanks
    280
    Thanked 241 Times in 103 Posts
    Rep Power
    126
    Reputation
    4830

    Default

    look at your avatar too

  • #65
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    51
    Posts
    29,955
    Thanks
    2,038
    Thanked 12,545 Times in 5,415 Posts
    Rep Power
    3957
    Reputation
    141478

    Default

    Are others still having this issue ? Our hosts cant find anything wrong, but it hangs badly for me.

  • #66
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    51
    Posts
    29,955
    Thanks
    2,038
    Thanked 12,545 Times in 5,415 Posts
    Rep Power
    3957
    Reputation
    141478

    Default

    I can access the forum via my phone with no problem, so am presuming its an ISP based problem somewhere.

  • #67
    Crazy Diamond
    Tiny's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Tasmania
    Age
    58
    Posts
    5,605
    Thanks
    9,216
    Thanked 4,279 Times in 2,211 Posts
    Rep Power
    1597
    Reputation
    65917

    Default

    No problems here. yet i'm not here all day.
    Cheers, Tiny
    "You can lead a person to knowledge, but you can't make them think? If you're not part of the solution, you're part of the problem.
    The information is out there; you just have to let it in."

  • #68
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    51
    Posts
    29,955
    Thanks
    2,038
    Thanked 12,545 Times in 5,415 Posts
    Rep Power
    3957
    Reputation
    141478

    Default

    Its got me buggered. I am with Aussie Broadband and it hangs like hell. Telstra mobile, no problem. Mtv had issues , and is with Telstra.

    Geez I hate these intermittent strange problems approaching my bed time

  • #69
    Senior Member
    Rick's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Tassi
    Posts
    4,093
    Thanks
    4,065
    Thanked 3,412 Times in 1,508 Posts
    Rep Power
    1272
    Reputation
    52062

    Default

    Had 2 timeouts earlier, and i'm with Telstra, seems ok now

  • #70
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    51
    Posts
    29,955
    Thanks
    2,038
    Thanked 12,545 Times in 5,415 Posts
    Rep Power
    3957
    Reputation
    141478

    Default

    Quote Originally Posted by Rick View Post
    Had 2 timeouts earlier, and i'm with Telstra, seems ok now
    It seems to be all good now.

  • The Following User Says Thank You to admin For This Useful Post:

    Rick (23-07-18)

  • #71
    LSemmens
    lsemmens's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Rural South OZ
    Posts
    6,982
    Thanks
    5,862
    Thanked 3,736 Times in 1,898 Posts
    Rep Power
    1632
    Reputation
    65980

    Default

    No issues here and I'm with Telstra....come to think of it, I think I'm on Optarse at the moment, I'm at my son's place, nope, he's on Telstra, I just remembered he uses Bigpond movies. So Telstra in Souf Orz seems ok.
    I'm out of my mind, but feel free to leave a message...

  • #72
    Administrator
    mtv's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    16,951
    Thanks
    4,850
    Thanked 10,588 Times in 5,285 Posts
    Rep Power
    3616
    Reputation
    146290

    Default

    All OK now for me as well.

  • #73
    Premium Member

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3,926
    Thanks
    4,939
    Thanked 3,801 Times in 1,583 Posts
    Rep Power
    1095
    Reputation
    41758

    Default

    There have been no problems for me.

  • #74
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    51
    Posts
    29,955
    Thanks
    2,038
    Thanked 12,545 Times in 5,415 Posts
    Rep Power
    3957
    Reputation
    141478

    Default

    Yeah, it was a strange one, nothing made sense.

    No sites on my server would load (there are 3, the forum, austech.tv and a site I host for a family friend). Tracert and ping tests showed all times were good, very good in fact. Server load was minimal.

    Our hosting company had no problems at all accessing the sites from the US. All website testing sites showed no problem, including testing from servers in Sydney. It cleared up after an hour or so, I can only presume it was some very strange issue in Australia somewhere that fortunately didnt last long.

  • #75
    Senior Member
    Rick's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Tassi
    Posts
    4,093
    Thanks
    4,065
    Thanked 3,412 Times in 1,508 Posts
    Rep Power
    1272
    Reputation
    52062

    Default

    I put it down to a NBN glitch Andrew everything was fine after I did a reboot of the modem

  • #76
    Senior Member
    bob_m_54's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Newcastle, Australia
    Posts
    1,510
    Thanks
    686
    Thanked 687 Times in 434 Posts
    Rep Power
    360
    Reputation
    10898

    Default

    Any reason why I keep getting this message, when I log in via the log in box at the top of the page?

    Invalid Redirect URL ()

  • #77
    Administrator
    mtv's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    16,951
    Thanks
    4,850
    Thanked 10,588 Times in 5,285 Posts
    Rep Power
    3616
    Reputation
    146290

    Default

    Quote Originally Posted by bob_m_54 View Post
    Any reason why I keep getting this message, when I log in via the log in box at the top of the page?
    Make sure you are logging in via the home page:


    If you are using an old bookmark/shortcut with http, you need to save a new one as https

  • The Following User Says Thank You to mtv For This Useful Post:

    bob_m_54 (25-07-18)

  • #78
    Senior Member
    bob_m_54's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Newcastle, Australia
    Posts
    1,510
    Thanks
    686
    Thanked 687 Times in 434 Posts
    Rep Power
    360
    Reputation
    10898

    Default

    Yep, that did the trick, thanks mtv. The thing is, I was logging in OK, but it just came up with that message on the screen. But if I selected new messages, it was fine.

  • Page 4 of 4 FirstFirst 1234

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •