Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 72

Thread: Forum software upgraded

  1. #1
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    53
    Posts
    30,936
    Thanks
    2,215
    Thanked 13,430 Times in 5,708 Posts
    Rep Power
    4380
    Reputation
    159785

    Default Forum software upgraded

    If you come across anything not working from it, please let us know here.

    Thanks to WhiteOx for wielding the spanners on this one

  2. The Following 8 Users Say Thank You to admin For This Useful Post:

    mtv (11-04-16),ol' boy (11-04-16),OSIRUS (11-04-16),Rick (11-04-16),Tiny (11-04-16),tony54 (11-04-16),tristen (11-04-16),WhiteOx (11-04-16)



Look Here ->
  • #2
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    53
    Posts
    30,936
    Thanks
    2,215
    Thanked 13,430 Times in 5,708 Posts
    Rep Power
    4380
    Reputation
    159785

    Default

    What ? Nothing broken ?

    WOW !

  • #3
    Administrator
    mtv's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    18,265
    Thanks
    5,420
    Thanked 11,996 Times in 5,902 Posts
    Rep Power
    4282
    Reputation
    176239

    Default

    So far, so good.

  • #4
    Senior Member
    Rick's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Tassi
    Posts
    4,122
    Thanks
    4,104
    Thanked 3,455 Times in 1,523 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    51635

    Default

    Definitely much smoother, good job

  • #5
    Crazy Diamond
    Tiny's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Tasmania
    Age
    60
    Posts
    6,185
    Thanks
    10,386
    Thanked 5,079 Times in 2,535 Posts
    Rep Power
    1961
    Reputation
    81917

    Default

    Quote Originally Posted by admin View Post
    What ? Nothing broken ?

    WOW !
    Give me a chance, if it's broken it will be me that finds it, everything bad & slow happens to me on my NBN Satellite BB/dialup.

    Thanks admins, Andrew & WhiteOx, for keeping the forum alive & updated, yeehaa.
    Cheers, Tiny
    "You can lead a person to knowledge, but you can't make them think? If you're not part of the solution, you're part of the problem.
    The information is out there; you just have to let it in."

  • #6
    Premium Member
    mandc's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Gold Coast
    Age
    66
    Posts
    3,673
    Thanks
    1,862
    Thanked 2,437 Times in 1,253 Posts
    Rep Power
    812
    Reputation
    26815

    Default

    Super minor difference I have noticed.
    The Austech logo in my bookmarks bar is now a generic vbulletin one and not the Aus. map

    Using chrome on a macbook and win 7

  • #7
    Crazy Diamond
    Tiny's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Tasmania
    Age
    60
    Posts
    6,185
    Thanks
    10,386
    Thanked 5,079 Times in 2,535 Posts
    Rep Power
    1961
    Reputation
    81917

    Default

    Quote Originally Posted by mandc View Post
    Super minor difference I have noticed.
    The Austech logo in my bookmarks bar is now a generic vbulletin one and not the Aus. map

    Using chrome on a macbook and win 7
    Austech logo still there on Chrome & Firefox in bookmarks bars for Windows.

    Your piece of fruit must have gone off.
    Cheers, Tiny
    "You can lead a person to knowledge, but you can't make them think? If you're not part of the solution, you're part of the problem.
    The information is out there; you just have to let it in."

  • The Following User Says Thank You to Tiny For This Useful Post:

    mandc (12-04-16)

  • #8
    Premium Member
    LeroyPatrol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N.E. Vic
    Posts
    16,090
    Thanks
    3,474
    Thanked 4,600 Times in 2,740 Posts
    Rep Power
    1577
    Reputation
    44351

    Default

    logo on tab in chrome is vbulletin for me.

    ..........Leroy
    XCRUISER HDSR600HD twin sat and terrestrial receiver $OOS *
    XCRUISER HDSR385 Avant - sold out$OOS UltraPlus DVB-T and DVB-S2 tuners $49 Remotes $OOS

  • #9
    Administrator

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Newcastle, Nsw
    Posts
    4,539
    Thanks
    795
    Thanked 2,487 Times in 1,115 Posts
    Rep Power
    1114
    Reputation
    40496

    Default

    I still have the Austech logo on the tab with Firefox.
    I may have overwritten the austech logo icon with the vb generic icon by mistake.

  • #10
    Premium Member
    ol' boy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    17,662
    Thanks
    8,131
    Thanked 10,454 Times in 5,193 Posts
    Rep Power
    4425
    Reputation
    184152

    Default

    Quote Originally Posted by LeroyPatrol View Post
    logo on tab in chrome is vbulletin for me.

    ..........Leroy
    Same

    Also, it is still very laggy when it comes to posting or editing, those screens seem to take ages to send and reload compared to just browsing the forum.
    Its not a big thing, but i thought i'd mention it.
    If u want to go on an expedition get a Land Rover, if u want to come home from an expedition get a Landcruiser!

  • #11
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    53
    Posts
    30,936
    Thanks
    2,215
    Thanked 13,430 Times in 5,708 Posts
    Rep Power
    4380
    Reputation
    159785

    Default

    Yes, its been overwritten. Not a biggy, I have a copy of the icon somewhere, will have a look later today.

  • #12
    Premium Member
    LeroyPatrol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N.E. Vic
    Posts
    16,090
    Thanks
    3,474
    Thanked 4,600 Times in 2,740 Posts
    Rep Power
    1577
    Reputation
    44351

    Default

    I'll live! lol

    Leroy
    XCRUISER HDSR600HD twin sat and terrestrial receiver $OOS *
    XCRUISER HDSR385 Avant - sold out$OOS UltraPlus DVB-T and DVB-S2 tuners $49 Remotes $OOS

  • #13
    Administrator

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Newcastle, Nsw
    Posts
    4,539
    Thanks
    795
    Thanked 2,487 Times in 1,115 Posts
    Rep Power
    1114
    Reputation
    40496

    Default

    Quote Originally Posted by oceanboy View Post
    Also, it is still very laggy when it comes to posting or editing, those screens seem to take ages to send and reload compared to just browsing the forum.
    Seems alright from my end although browsing was a little slow early this morning (4:00am ish) for 5~10 minutes.

    I'm thinking it was the 'mod.postimage.org' thing because it only seemed to happen on pages with photos in the posts.

  • #14
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    53
    Posts
    30,936
    Thanks
    2,215
    Thanked 13,430 Times in 5,708 Posts
    Rep Power
    4380
    Reputation
    159785

    Default

    Ok, fixed, it should filter back through to you.

  • #15
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    53
    Posts
    30,936
    Thanks
    2,215
    Thanked 13,430 Times in 5,708 Posts
    Rep Power
    4380
    Reputation
    159785

    Default

    Back for me already.

    Come on Whiteox, you must have broken more than that

  • #16
    Administrator

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Newcastle, Nsw
    Posts
    4,539
    Thanks
    795
    Thanked 2,487 Times in 1,115 Posts
    Rep Power
    1114
    Reputation
    40496

    Default

    lol.. I'm surprised I didn't.

  • #17
    LSemmens
    lsemmens's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Rural South OZ
    Posts
    9,052
    Thanks
    9,038
    Thanked 5,696 Times in 2,732 Posts
    Rep Power
    2509
    Reputation
    105180

    Default

    I got a pretty piccie of Australia on my tab in FIrefox
    I'm out of my mind, but feel free to leave a message...

  • #18
    Senior Member

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1,433
    Thanks
    934
    Thanked 1,660 Times in 724 Posts
    Rep Power
    790
    Reputation
    32287

    Default

    I've had an ongoing problem, since the upgrade.

    When I click on the Austech link in my favourites, the Austech blue banner at the top of the page loads quickly, but the rest of the page can take up to 30 seconds or more to load...has happened every time I've gone to Austech since the upgrade. Using IE11 and Win 7 64 bit.

    Also, tried to post a comment on "Ruskies buzz US destroyer" thread last night with a link to a Russian article on the incident. Got a "Server Timeout" error...tried again 1/2 hour late...got a "Page cannot be displayed" error.

    Tried the same this morning....same thing..."Server Timeout" and "Page cannot be displayed".

    Tried posting the same link in the "Test" forum,, and went straight in OK. Is there something wrong with that "Ruskie...." thread?

  • #19
    Senior Member

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,316
    Thanks
    811
    Thanked 415 Times in 255 Posts
    Rep Power
    317
    Reputation
    6001

    Default

    had a similar issue yesterday, "Server Timeout" and "Page cannot be displayed" could log in and get new posts but couldn't open them
    went back to the home page and there were over 800 guests logged in and 70 = members logged in

    all good this morning

  • #20
    Senior Member

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1,433
    Thanks
    934
    Thanked 1,660 Times in 724 Posts
    Rep Power
    790
    Reputation
    32287

    Default

    Nope....just tried to post to the "Ruskie..." thread again, and got:

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator at webmaster@austech.info to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  • Page 1 of 4 1234 LastLast

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •