Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 29 of 29

Thread: Foxtel Puck $99 Android

  1. #21
    Premium Member

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    276
    Thanks
    66
    Thanked 183 Times in 103 Posts
    Rep Power
    195
    Reputation
    3023

    Default

    Works great on Nvidia Shield TV .
    Last edited by pete123; 22-11-17 at 01:58 PM.



  • #22
    Premium Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    184
    Thanks
    34
    Thanked 97 Times in 48 Posts
    Rep Power
    102
    Reputation
    1940

    Default

    Any idea what chip/SOC its running ?
    Thanks

  • #23
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    50
    Posts
    29,768
    Thanks
    1,978
    Thanked 12,320 Times in 5,323 Posts
    Rep Power
    3857
    Reputation
    136978

    Default

    Quote Originally Posted by OSIRUS View Post
    Get 2 months free (all Foxtel Now channels open) if you buy the Foxtel Now box from this website



    for new and existing customers

    (just keep in mind it does not have Netflix or 9Now or SBS apps ATM)


    Edit: looks like the above Link just crashed, maybe try latter or click on a link to buy the new Foxtel Now box in your Foxtel Now Account settings)
    Telstra TV (Roku) sounds like a better option, it has a built in Tv tuner, has all the catch up services and has Foxtel Now, Netflix and Stan. With them going out to a lot of people via Telstra's NBN bundle, I reckon a lot will turn up on Ebay cheap. I am not sure if they are network locked ? Anyone know ?

  • The Following User Says Thank You to admin For This Useful Post:

    OSIRUS (06-03-18)

  • #24
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    50
    Posts
    29,768
    Thanks
    1,978
    Thanked 12,320 Times in 5,323 Posts
    Rep Power
    3857
    Reputation
    136978

    Default

    To answer my own question, it requires a Telstra ID to setup.

    Not hard, at worse activate a $2 Telstra sim card.

  • #25
    Senior Member

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2,586
    Thanks
    1,197
    Thanked 1,685 Times in 809 Posts
    Rep Power
    687
    Reputation
    23768

    Default

    Quote Originally Posted by admin View Post
    Telstra TV (Roku) sounds like a better option, it has a built in Tv tuner, has all the catch up services and has Foxtel Now, Netflix and Stan. With them going out to a lot of people via Telstra's NBN bundle, I reckon a lot will turn up on Ebay cheap. I am not sure if they are network locked ? Anyone know ?
    No Telstra TV aren't network locked but you do require a Telstra account to register a Telstra TV before it can be used also a 2 dollar SIM purchase for non existent tablet at a telstra shop and they'll create an account for you is all you need.

  • #26
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    50
    Posts
    29,768
    Thanks
    1,978
    Thanked 12,320 Times in 5,323 Posts
    Rep Power
    3857
    Reputation
    136978

    Default

    Beat ya mate

    I do know how to get one for nothing, so will definately be taking that path.

  • #27
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default

    Can someone post a working link to the APK again please ?

  • #28
    Senior Member

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2,586
    Thanks
    1,197
    Thanked 1,685 Times in 809 Posts
    Rep Power
    687
    Reputation
    23768

    Default

    Wonder if this guide for fire tv and fire stick will stop Foxtel now Box from sleeping using this guide?
    i don't have mine to test gave it to a relative
    Android Debugging Developer mode guide for fire TV

    ----------------------------------------------------------------------------------
    Switch on adb debugging in settings on your device

    Connect to your device via ADBlink
    Download ADBLink from

    By entering your device ip in ADB Link program on computer

    1. Get your current sleep_timeout value

    default value is 12000
    and 0 stops device sleeping
    Run Console in ADB Link then type

    --------------------------------------------
    adb shell settings get secure sleep_timeout

    --------------------------------------------
    2. Set your current sleep_timeout value (integer)
    Run Console in ADB Link then type
    adb shell settings put secure sleep_timeout <value>
    In ADB Link Console type

    -----------------------------------------------
    adb shell settings put secure sleep_timeout 0

    -----------------------------------------------

    Should stop sleeping using the zero 0 value without root

  • #29
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    640
    Thanks
    4
    Thanked 188 Times in 120 Posts
    Rep Power
    177
    Reputation
    1558

    Default

    Just tried, but can't connect to Foxtel Puck with ADB on the default port 5555. The only open ports I've found so far are 995 6466 8008 & 9000, and ADB can't seem to connect to any of them.

  • The Following User Says Thank You to jgm For This Useful Post:

    pheggie (14-03-18)

  • Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •