Results 1 to 13 of 13

Thread: Bye to foxtel cable

  1. #1
    Premium Member
    mkhannah's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Perth
    Posts
    2,556
    Thanks
    3,917
    Thanked 1,555 Times in 789 Posts
    Rep Power
    655
    Reputation
    20722

    Default Bye to foxtel cable

    I know it's common news that cable is almost history but our iq2 cable box died and foxtel won't replace it, they are going to give me an iq3 and put me on satellite.

    My immediate problem is that it appears my rf modulator that sends a picture to the man cave won't work with an iq3, can anyone suggest the best solution for me please? Otherwise I'll just move my wireless mini pc out there and watch their app.



Look Here ->
  • #2
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    runway.knighted.crypt
    Age
    56
    Posts
    5,653
    Thanks
    235
    Thanked 3,683 Times in 1,598 Posts
    Rep Power
    1389
    Reputation
    52268

    Default

    HDMI splitter and HDMI to LAN sender/receiver....

    Sent from my CLT-L29 using Tapatalk



    Finally got FTTN, 710m line length....

  • #3
    Premium Member
    LeroyPatrol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N.E. Vic
    Posts
    16,121
    Thanks
    3,479
    Thanked 4,620 Times in 2,748 Posts
    Rep Power
    1588
    Reputation
    44751

    Default

    i remember a time when this is what people wanted lol

  • The Following User Says Thank You to LeroyPatrol For This Useful Post:

    Tiny (25-05-18)

  • #4
    Administrator
    mtv's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    18,349
    Thanks
    5,477
    Thanked 12,056 Times in 5,929 Posts
    Rep Power
    4311
    Reputation
    177439

    Default

    Quote Originally Posted by hoe View Post
    HDMI splitter and HDMI to LAN sender/receiver....
    Or HDMI splitter to wireless HDMI sender/receiver... or, HDMI splitter to HDMI/RF modulator.

    Sending HDMI would provide you with HD picture quality, as would a digital RF modulator.

  • #5
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    runway.knighted.crypt
    Age
    56
    Posts
    5,653
    Thanks
    235
    Thanked 3,683 Times in 1,598 Posts
    Rep Power
    1389
    Reputation
    52268

    Default

    I prefer the lan units as wireless senders can be hit and miss

    You can still use them over wifi.


    Sent from my CLT-L29 using Tapatalk



    Finally got FTTN, 710m line length....

  • #6
    Premium Lager

    Join Date
    Jan 2008
    Age
    57
    Posts
    4,757
    Thanks
    1,562
    Thanked 2,620 Times in 1,185 Posts
    Rep Power
    1090
    Reputation
    38835

    Default

    I use video/audio baluns over cat 5. I know itís not hdmi but Iím not a videophile like some.
    __________________________________________________ __
    Statistically, if you wait long enough, everything will happen!

  • #7
    Premium Member
    mkhannah's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Perth
    Posts
    2,556
    Thanks
    3,917
    Thanked 1,555 Times in 789 Posts
    Rep Power
    655
    Reputation
    20722

    Default

    Thanks for all your suggestions guys. Just got the install done to iq3.

    My young bloke is away working at the moment, he's back on Friday and he takes his xbox one with him. He has a kit for it to link up to an old crt tv which is all they have in their rooms....anyway I'll try using that to my old rf modulator and see if that works. The man cave only has an aerial socket, no hard wired internet etc. The cheapest solution may be a wireless sender as not too much is viewed out there, just the odd game of rugby/soccer which isn't on fta.

  • #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Reputation
    30

    Default

    Foxtel Now

  • #9
    Premium Member
    mkhannah's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Perth
    Posts
    2,556
    Thanks
    3,917
    Thanked 1,555 Times in 789 Posts
    Rep Power
    655
    Reputation
    20722

    Default

    Ended up with a digital modulator, although with media boxes so cheap now I should have got one with a Foxtel go app.
    Good picture though.

  • #10
    Senior Member

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,335
    Thanks
    824
    Thanked 418 Times in 258 Posts
    Rep Power
    320
    Reputation
    6061

    Default

    anything worth watching on foxtel or is it still repeats and ads?

  • #11
    Premium Member

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3,284
    Thanks
    1,708
    Thanked 1,784 Times in 883 Posts
    Rep Power
    784
    Reputation
    26068

    Default

    Read during the week, Foxtel now a loss or near loss making venture, local papers in decline and falling sales of mast head publications also in decline = Ruperts influence also in decline
    There is a fine line between "Hobby" and "Madness"

  • The Following User Says Thank You to allover For This Useful Post:

    th37sk (20-06-20)

  • #12
    Senior Member
    Johnno's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    The Dark Side of the Moon
    Posts
    673
    Thanks
    713
    Thanked 1,108 Times in 293 Posts
    Rep Power
    621
    Reputation
    22171

    Default

    @efab,
    Same shit different day... Repeats and Ads. I'm seriously thinking of dumping it.. After so long I cant even remember when I first subscribed.
    It was called Galaxy satellite back then.
    Last edited by Johnno; 09-06-20 at 04:56 PM.

  • #13
    Senior Member

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,335
    Thanks
    824
    Thanked 418 Times in 258 Posts
    Rep Power
    320
    Reputation
    6061

    Default

    can't understand why people still have it. years ago it would have been worth it just doesn't seem right for what it costs.

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •