Results 1 to 13 of 13

Thread: Bye to foxtel cable

  1. #1
    Premium Member
    mkhannah's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Perth
    Posts
    2,547
    Thanks
    3,887
    Thanked 1,553 Times in 787 Posts
    Rep Power
    651
    Reputation
    20682

    Default Bye to foxtel cable

    I know it's common news that cable is almost history but our iq2 cable box died and foxtel won't replace it, they are going to give me an iq3 and put me on satellite.

    My immediate problem is that it appears my rf modulator that sends a picture to the man cave won't work with an iq3, can anyone suggest the best solution for me please? Otherwise I'll just move my wireless mini pc out there and watch their app.



Look Here ->
  • #2
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    -30.7719955,121.495211
    Age
    56
    Posts
    5,621
    Thanks
    234
    Thanked 3,645 Times in 1,581 Posts
    Rep Power
    1371
    Reputation
    51508

    Default

    HDMI splitter and HDMI to LAN sender/receiver....

    Sent from my CLT-L29 using Tapatalk



    Finally got FTTN, 710m line length....

  • #3
    Premium Member
    LeroyPatrol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N.E. Vic
    Posts
    16,096
    Thanks
    3,474
    Thanked 4,608 Times in 2,743 Posts
    Rep Power
    1580
    Reputation
    44511

    Default

    i remember a time when this is what people wanted lol

  • The Following User Says Thank You to LeroyPatrol For This Useful Post:

    Tiny (25-05-18)

  • #4
    Administrator
    mtv's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    18,270
    Thanks
    5,421
    Thanked 11,999 Times in 5,905 Posts
    Rep Power
    4284
    Reputation
    176299

    Default

    Quote Originally Posted by hoe View Post
    HDMI splitter and HDMI to LAN sender/receiver....
    Or HDMI splitter to wireless HDMI sender/receiver... or, HDMI splitter to HDMI/RF modulator.

    Sending HDMI would provide you with HD picture quality, as would a digital RF modulator.

  • #5
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    -30.7719955,121.495211
    Age
    56
    Posts
    5,621
    Thanks
    234
    Thanked 3,645 Times in 1,581 Posts
    Rep Power
    1371
    Reputation
    51508

    Default

    I prefer the lan units as wireless senders can be hit and miss

    You can still use them over wifi.


    Sent from my CLT-L29 using Tapatalk



    Finally got FTTN, 710m line length....

  • #6
    Premium Lager

    Join Date
    Jan 2008
    Age
    57
    Posts
    4,741
    Thanks
    1,554
    Thanked 2,601 Times in 1,179 Posts
    Rep Power
    1081
    Reputation
    38455

    Default

    I use video/audio baluns over cat 5. I know itís not hdmi but Iím not a videophile like some.
    __________________________________________________ __
    Statistically, if you wait long enough, everything will happen!

  • #7
    Premium Member
    mkhannah's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Perth
    Posts
    2,547
    Thanks
    3,887
    Thanked 1,553 Times in 787 Posts
    Rep Power
    651
    Reputation
    20682

    Default

    Thanks for all your suggestions guys. Just got the install done to iq3.

    My young bloke is away working at the moment, he's back on Friday and he takes his xbox one with him. He has a kit for it to link up to an old crt tv which is all they have in their rooms....anyway I'll try using that to my old rf modulator and see if that works. The man cave only has an aerial socket, no hard wired internet etc. The cheapest solution may be a wireless sender as not too much is viewed out there, just the odd game of rugby/soccer which isn't on fta.

  • #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Reputation
    30

    Default

    Foxtel Now

  • #9
    Premium Member
    mkhannah's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Perth
    Posts
    2,547
    Thanks
    3,887
    Thanked 1,553 Times in 787 Posts
    Rep Power
    651
    Reputation
    20682

    Default

    Ended up with a digital modulator, although with media boxes so cheap now I should have got one with a Foxtel go app.
    Good picture though.

  • #10
    Senior Member

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,317
    Thanks
    811
    Thanked 415 Times in 255 Posts
    Rep Power
    317
    Reputation
    6001

    Default

    anything worth watching on foxtel or is it still repeats and ads?

  • #11
    Premium Member

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3,259
    Thanks
    1,693
    Thanked 1,777 Times in 878 Posts
    Rep Power
    778
    Reputation
    25928

    Default

    Read during the week, Foxtel now a loss or near loss making venture, local papers in decline and falling sales of mast head publications also in decline = Ruperts influence also in decline
    There is a fine line between "Hobby" and "Madness"

  • The Following User Says Thank You to allover For This Useful Post:

    th37sk (20-06-20)

  • #12
    Senior Member
    Johnno's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    The Dark Side of the Moon
    Posts
    500
    Thanks
    467
    Thanked 571 Times in 190 Posts
    Rep Power
    398
    Reputation
    11431

    Default

    @efab,
    Same shit different day... Repeats and Ads. I'm seriously thinking of dumping it.. After so long I cant even remember when I first subscribed.
    It was called Galaxy satellite back then.
    Last edited by Johnno; 09-06-20 at 04:56 PM.

  • #13
    Senior Member

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,317
    Thanks
    811
    Thanked 415 Times in 255 Posts
    Rep Power
    317
    Reputation
    6001

    Default

    can't understand why people still have it. years ago it would have been worth it just doesn't seem right for what it costs.

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •