Results 1 to 13 of 13

Thread: Bye to foxtel cable

  1. #1
    Premium Member
    mkhannah's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Perth
    Posts
    2,556
    Thanks
    3,913
    Thanked 1,555 Times in 789 Posts
    Rep Power
    654
    Reputation
    20722

    Default Bye to foxtel cable

    I know it's common news that cable is almost history but our iq2 cable box died and foxtel won't replace it, they are going to give me an iq3 and put me on satellite.

    My immediate problem is that it appears my rf modulator that sends a picture to the man cave won't work with an iq3, can anyone suggest the best solution for me please? Otherwise I'll just move my wireless mini pc out there and watch their app.



Look Here ->
  • #2
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    runway.knighted.crypt
    Age
    56
    Posts
    5,644
    Thanks
    235
    Thanked 3,669 Times in 1,593 Posts
    Rep Power
    1382
    Reputation
    51988

    Default

    HDMI splitter and HDMI to LAN sender/receiver....

    Sent from my CLT-L29 using Tapatalk



    Finally got FTTN, 710m line length....

  • #3
    Premium Member
    LeroyPatrol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N.E. Vic
    Posts
    16,119
    Thanks
    3,478
    Thanked 4,620 Times in 2,748 Posts
    Rep Power
    1587
    Reputation
    44751

    Default

    i remember a time when this is what people wanted lol

  • The Following User Says Thank You to LeroyPatrol For This Useful Post:

    Tiny (25-05-18)

  • #4
    Administrator
    mtv's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    18,341
    Thanks
    5,473
    Thanked 12,052 Times in 5,925 Posts
    Rep Power
    4309
    Reputation
    177359

    Default

    Quote Originally Posted by hoe View Post
    HDMI splitter and HDMI to LAN sender/receiver....
    Or HDMI splitter to wireless HDMI sender/receiver... or, HDMI splitter to HDMI/RF modulator.

    Sending HDMI would provide you with HD picture quality, as would a digital RF modulator.

  • #5
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    runway.knighted.crypt
    Age
    56
    Posts
    5,644
    Thanks
    235
    Thanked 3,669 Times in 1,593 Posts
    Rep Power
    1382
    Reputation
    51988

    Default

    I prefer the lan units as wireless senders can be hit and miss

    You can still use them over wifi.


    Sent from my CLT-L29 using Tapatalk



    Finally got FTTN, 710m line length....

  • #6
    Premium Lager

    Join Date
    Jan 2008
    Age
    57
    Posts
    4,755
    Thanks
    1,561
    Thanked 2,613 Times in 1,184 Posts
    Rep Power
    1086
    Reputation
    38695

    Default

    I use video/audio baluns over cat 5. I know itís not hdmi but Iím not a videophile like some.
    __________________________________________________ __
    Statistically, if you wait long enough, everything will happen!

  • #7
    Premium Member
    mkhannah's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Perth
    Posts
    2,556
    Thanks
    3,913
    Thanked 1,555 Times in 789 Posts
    Rep Power
    654
    Reputation
    20722

    Default

    Thanks for all your suggestions guys. Just got the install done to iq3.

    My young bloke is away working at the moment, he's back on Friday and he takes his xbox one with him. He has a kit for it to link up to an old crt tv which is all they have in their rooms....anyway I'll try using that to my old rf modulator and see if that works. The man cave only has an aerial socket, no hard wired internet etc. The cheapest solution may be a wireless sender as not too much is viewed out there, just the odd game of rugby/soccer which isn't on fta.

  • #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Reputation
    30

    Default

    Foxtel Now

  • #9
    Premium Member
    mkhannah's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Perth
    Posts
    2,556
    Thanks
    3,913
    Thanked 1,555 Times in 789 Posts
    Rep Power
    654
    Reputation
    20722

    Default

    Ended up with a digital modulator, although with media boxes so cheap now I should have got one with a Foxtel go app.
    Good picture though.

  • #10
    Senior Member

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,330
    Thanks
    823
    Thanked 416 Times in 256 Posts
    Rep Power
    319
    Reputation
    6021

    Default

    anything worth watching on foxtel or is it still repeats and ads?

  • #11
    Premium Member

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3,279
    Thanks
    1,704
    Thanked 1,782 Times in 882 Posts
    Rep Power
    783
    Reputation
    26028

    Default

    Read during the week, Foxtel now a loss or near loss making venture, local papers in decline and falling sales of mast head publications also in decline = Ruperts influence also in decline
    There is a fine line between "Hobby" and "Madness"

  • The Following User Says Thank You to allover For This Useful Post:

    th37sk (20-06-20)

  • #12
    Senior Member
    Johnno's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    The Dark Side of the Moon
    Posts
    645
    Thanks
    671
    Thanked 1,023 Times in 276 Posts
    Rep Power
    585
    Reputation
    20471

    Default

    @efab,
    Same shit different day... Repeats and Ads. I'm seriously thinking of dumping it.. After so long I cant even remember when I first subscribed.
    It was called Galaxy satellite back then.
    Last edited by Johnno; 09-06-20 at 04:56 PM.

  • #13
    Senior Member

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,330
    Thanks
    823
    Thanked 416 Times in 256 Posts
    Rep Power
    319
    Reputation
    6021

    Default

    can't understand why people still have it. years ago it would have been worth it just doesn't seem right for what it costs.

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •