Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 61 to 80 of 88

Thread: MOTOTRBO DEPOT v14 Discussion

  1. #61
    Banned
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default I want to know how this is downgraded. Can you give me a tutorial or instruction? Wha

    I want to know how this is downgraded. Can you give me a tutorial or instruction? What does it mean to change the serial number at the bottom of the post?



  • #62
    Administrator
    mtv's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    17,688
    Thanks
    5,174
    Thanked 11,415 Times in 5,622 Posts
    Rep Power
    4005
    Reputation
    163991

    Default

    Quote Originally Posted by 843990805 View Post
    [QUOTE = wyzzg; 789932]我将重启这个话题,我将分享DP14版本,我的版本是文件夹,不是安装版本,我无法刻录它,也许v9的安装 方法无法应用于14档,有问题。我希望这种分享能让喜欢学习和学习的人能够解决这个问题,或者与朋友的完整 安装版本共享,电子邮件地址9663467@gmail.com谢谢,注意:此共享文件仅供学习使用。如果您有任何商业用途引起的问题,用户将承担责任。如果还不够,请立 即删除。
    以下是一段短暂的有效期:://mega.nz/#!9khXyQYZ!TU3g4l5UDerZkEauugOhT2ZIxrezhaxq1RTb9Jq O8-s [/ QUOTE]



    I want to know how this is downgraded. Can you give me a tutorial or instruction? What does it mean to change the serial number at the bottom of the post?
    Use English ONLY!

    Also, knock off all the 'gimmie' posts.

    All the information you are asking is contained in the various threads in this forum section.

    Search, read, research, learn.... don't expect to be spoonfed here.

    Posting demands as a new member will not generally encourage others to assist you... you need to make a significant effort yourself first.

  • The Following 3 Users Say Thank You to mtv For This Useful Post:

    hinekadon (24-03-19),lynt123 (25-03-19),tristen (20-06-19)

  • #63
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Reputation
    30

    Default

    I have read through the entire thread. I have several old versions of Depot but need to read write SLR8000. Can anyone assist? Seems some of the download links are now dead.

  • #64
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Reputation
    30

    Default

    Ok....I have searched and read....has anyone figured out Error #8874 failed to update S/N. V14 on SLR8000 ver. R02.09.00.08 BTW I have the full cracked v14. None of the v9 mod crap.

  • The Following User Says Thank You to thecracken For This Useful Post:

    Filipe Passos (26-04-19)

  • #65
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    208
    Thanks
    60
    Thanked 128 Times in 48 Posts
    Rep Power
    114
    Reputation
    2546

    Default

    Quote Originally Posted by thecracken View Post
    Ok....I have searched and read....has anyone figured out Error #8874 failed to update S/N. V14 on SLR8000 ver. R02.09.00.08 BTW I have the full cracked v14. None of the v9 mod crap.
    That's awesome. We look forward to you sharing the full version before receiving further assistance.

  • The Following User Says Thank You to snig64 For This Useful Post:

    Filipe Passos (26-04-19)

  • #66
    Senior Member

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4,476
    Thanks
    658
    Thanked 2,315 Times in 1,297 Posts
    Rep Power
    1122
    Reputation
    43801

    Default

    It wont work. The bootloaders are different.

  • The Following User Says Thank You to lynt123 For This Useful Post:

    Filipe Passos (03-05-19)

  • #67
    Junior Member MELERIX's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Chile
    Posts
    219
    Thanks
    97
    Thanked 97 Times in 53 Posts
    Rep Power
    70
    Reputation
    1950

    Default

    Quote Originally Posted by snig64 View Post
    That's awesome. We look forward to you sharing the full version before receiving further assistance.
    full version is already shared in previous pages.

  • #68
    Junior Member Filipe Passos's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    72
    Thanks
    170
    Thanked 15 Times in 7 Posts
    Rep Power
    58
    Reputation
    290

    Default

    Anyone have any news about Depot, if they have seen or know if there is a new wild version that is read version 2.9 firmware covers

  • #69
    Senior Member

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4,476
    Thanks
    658
    Thanked 2,315 Times in 1,297 Posts
    Rep Power
    1122
    Reputation
    43801

    Default

    There will be no new depot. It has been moved to a Moto server. Too many leaked depot, too many used it to upgrade and sell on auction sites also too many messed up radios and tried to pawn them off on unsuspecting users lastly too many messed up the radios by upgrading but not realigning.

    Moto finally shut the door.

  • The Following User Says Thank You to lynt123 For This Useful Post:

    Filipe Passos (08-05-19)

  • #70
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default

    Hehe... They will have to lock many doors I have depot (of course v14) but why would I need it ?
    Please someone enlighten me what can I do with depot and cannot do with cps/tuner ?

  • #71
    Premium Member
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Reputation
    30

    Default

    You tell us?

    Verstuurd vanaf mijn Nokia 7.1 met Tapatalk

  • #72
    Senior Member
    ATechGuy's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    552
    Thanks
    248
    Thanked 810 Times in 245 Posts
    Rep Power
    416
    Reputation
    16170

    Default

    Quote Originally Posted by valer View Post
    Hehe... They will have to lock many doors I have depot (of course v14) but why would I need it ?
    Please someone enlighten me what can I do with depot and cannot do with cps/tuner ?
    Do us all a favor and delete it if you are serious with that question.

  • #73
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default

    Quote Originally Posted by snig64 View Post
    Use the .dll that comes with v9. I have it working.
    Hi friend! what .dll is ? please

  • #74
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default

    ALL the S/N can be changed w/o depot. It's been a long time since I deleted it
    Last edited by valer; 08-05-19 at 05:18 AM.

  • #75
    Senior Member
    ATechGuy's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    552
    Thanks
    248
    Thanked 810 Times in 245 Posts
    Rep Power
    416
    Reputation
    16170

    Default

    Quote Originally Posted by valer View Post
    ALL the S/N can be changed w/o depot. It's been a long time since I deleted it
    Good for you, what are you trying to accomplish here? You have 3 total posts, first you claim you know what depot does and then asking why someone would want a new version. If you know what it does and how it works you would know why someone would want a newer version, so you clearly don't know. Then you brag about how you have the latest depot and ask what you can do with depot vs cps, you clearly don't know what you're doing at this point. Then go on to say you know how to make the changes depot makes without using depot. So which is it and what do you want? Do you need help? Are you ill? Do you need a friend? Where are you going with this? I don't pipe up here often anymore but you've sparked my interest.

  • The Following 4 Users Say Thank You to ATechGuy For This Useful Post:

    borjatelcom (08-05-19),Filipe Passos (20-06-19),hinekadon (08-05-19),lynt123 (09-05-19)

  • #76
    Senior Member

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4,476
    Thanks
    658
    Thanked 2,315 Times in 1,297 Posts
    Rep Power
    1122
    Reputation
    43801

    Default

    The threads are busy enough without some one trolling or implying they have some 'secret' method to do something. Besides I cannot think of any legitimate reason to change the s/n of a radio.

  • The Following 2 Users Say Thank You to lynt123 For This Useful Post:

    ATechGuy (09-05-19),x311a (12-05-19)

  • #77
    Junior Member MELERIX's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Chile
    Posts
    219
    Thanks
    97
    Thanked 97 Times in 53 Posts
    Rep Power
    70
    Reputation
    1950

    Default

    Quote Originally Posted by valer View Post
    ALL the S/N can be changed w/o depot. It's been a long time since I deleted it
    well, you can change serial number with Tuner.

  • The Following 2 Users Say Thank You to MELERIX For This Useful Post:

    fariddun12345 (11-05-19),valer (10-05-19)

  • #78
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default

    Somenthing news with DP14.0 ?

  • #79
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    52
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 1 Post
    Rep Power
    99
    Reputation
    369

    Default

    Looking for a little help here....

    Have Mototrbo Depot 14 up and running, but when trying to load a Firmware File into a DGP5550e, I get either a Error #1369 Invalid Registry setting or Error #2911 A file needed for upgrade could not be found or is corrupt.

    I even copied over the

    This is a DGP5550e with Firmware R02.06.05 Firmware and I am trying to flash it with the H56RDN9WA1AN File to make it a xpr7550e.

    I can read and change the serial number with no issue at this time as well.

    Thank you all,

    rradio40

  • #80
    Junior Member MELERIX's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Chile
    Posts
    219
    Thanks
    97
    Thanked 97 Times in 53 Posts
    Rep Power
    70
    Reputation
    1950

    Default

    Quote Originally Posted by rradio40 View Post
    Looking for a little help here....

    Have Mototrbo Depot 14 up and running, but when trying to load a Firmware File into a DGP5550e, I get either a Error #1369 Invalid Registry setting or Error #2911 A file needed for upgrade could not be found or is corrupt.

    I even copied over the

    This is a DGP5550e with Firmware R02.06.05 Firmware and I am trying to flash it with the H56RDN9WA1AN File to make it a xpr7550e.

    I can read and change the serial number with no issue at this time as well.

    Thank you all,

    rradio40
    uninstall the older firmware versions just use R02.09.00 and also make sure you CPS is updated to version 16 Build 828.
    Last edited by MELERIX; 13-07-19 at 06:12 AM.

  • Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •