Results 1 to 3 of 3

Thread: iGO Missing Settings button to change language

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default iGO Missing Settings button to change language

    my iGO is missing the settings button to change language (no-name GPS running mediatek WinCE 6.0)

    How can I reset iGO or reinstall it



Look Here ->
  • #2
    Shut your dog up!!
    Jma's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Somewhere in the darkness...
    Posts
    301
    Thanks
    254
    Thanked 295 Times in 140 Posts
    Rep Power
    211
    Reputation
    5820

    Default

    Try renaming or deleting the folder named "Save" in iGO's main folder.
    That will reset all settings back to default, iGO will create a new Save folder auto when the program starts again.

  • #3
    Senior Member
    fromaron's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,870
    Thanks
    148
    Thanked 441 Times in 248 Posts
    Rep Power
    307
    Reputation
    4945

    Default

    Quote Originally Posted by cloneman View Post
    my iGO is missing the settings button to change language (no-name GPS running mediatek WinCE 6.0)

    How can I reset iGO or reinstall it
    Are you saying you had the button initially and then it's gone? If this is the case you need to reset to default.
    If you never had it you might have weird skin installed. A;ways can try to use a different skin.

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •