Results 1 to 3 of 3

Thread: Bosch - b426 + d9412gv4 - dhcp and static ip problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default Bosch - b426 + d9412gv4 - dhcp and static ip problem

    Good afternoon everyone,

    Just Started playing with a Bosch communication module which is a piece of art : B426
    And after some time working on the right configuration scheme, we were able to fully install all the components in the D9412GV4 and we were able to make it works with no problem... UNTIL we decide to delete our only register in the RPS, and remake it from the start.... Suddenly we lost our communication, our memory and everything related to the communication protocol between the B426 Board as for the Computer (RPS Software).
    Can anyone help me to discover why the board is not being able to be set up the static on both sides?



Look Here ->
  • #2
    Premium Member
    hinekadon's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    still above ground level
    Posts
    835
    Thanks
    1,926
    Thanked 795 Times in 326 Posts
    Rep Power
    320
    Reputation
    13277

    Default

    use google ????? heaps there
    . Please treat people as you would like to be treated yourself.

  • #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default

    Quote Originally Posted by hinekadon View Post
    use google ????? heaps there
    Already did, and in the first time that I made it work fine, the only place I could get some help was here in the forum... All the other guides and manuals didn't help me...
    That's Why I came here, looking for some hope!

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •