Results 1 to 7 of 7

Thread: Dell display issues

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    40
    Thanks
    5
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    31
    Reputation
    90

    Default Dell display issues

    Recently got myself a dell 5560 inspiron, 8gb ram, Amd 530 , I7 8th gen processor. This has finally prompted me to switch to windows 10 which I must say Is actually good despite all the trash ive been talking about it. I'm just sitting with this annoying issue of where my text on the laptop is pixelated, i went into the display setting and screen resolution but cant seem to pick up any reason why this would be happening. Its really annoying as i do design work it now becomes hard to gauge the quality of images that im actually putting out there. Any ideas? I tried changing the resolution i did note that its zoomed at 125% but so is my other laptop and it displays fine.



Look Here ->
  • #2
    Premium Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    perth wa
    Posts
    246
    Thanks
    17
    Thanked 76 Times in 59 Posts
    Rep Power
    177
    Reputation
    1559

    Default

    look for a driver update if it was a computer i would try another video card

  • #3
    Premium Member
    hinekadon's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    still above ground level
    Posts
    1,292
    Thanks
    3,129
    Thanked 1,367 Times in 508 Posts
    Rep Power
    554
    Reputation
    23717

    Default

    load linux your winwoes will disappear
    . Please treat people as you would like to be treated yourself.

  • The Following User Says Thank You to hinekadon For This Useful Post:

    nesir (07-01-20)

  • #4
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    -30.7719955,121.495211
    Age
    56
    Posts
    5,495
    Thanks
    225
    Thanked 3,492 Times in 1,518 Posts
    Rep Power
    1298
    Reputation
    48448

    Default

    have a play with settings in:

    settings/personalisation/
    settings/ease of access/
    settings/system/display



    Finally got FTTN, 710m line length....

  • #5
    Premium Member
    hinekadon's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    still above ground level
    Posts
    1,292
    Thanks
    3,129
    Thanked 1,367 Times in 508 Posts
    Rep Power
    554
    Reputation
    23717

    Default then load linux

    . Please treat people as you would like to be treated yourself.

  • #6
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    40
    Thanks
    5
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    31
    Reputation
    90

    Default

    Driver Update did it thanks guys, and LOL at load linux

  • #7
    Premium Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    perth wa
    Posts
    246
    Thanks
    17
    Thanked 76 Times in 59 Posts
    Rep Power
    177
    Reputation
    1559

    Default

    glad you have it sorted

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •