Results 1 to 8 of 8

Thread: Forum "Token Expired" ??

  1. #1
    Junior Member Ah-Those-Old-Days!'s Avatar
    Join Date
    Sep 2021
    Location
    3rd Rock from the Sun
    Posts
    158
    Thanks
    172
    Thanked 60 Times in 42 Posts
    Rep Power
    39
    Reputation
    1210

    Default Forum "Token Expired" ??

    Occasionally, when trying to post a reply, I get...


    Even after pushing the 'Back' button, AND re-loading the page, and either putting something in the "Quick Reply" box,
    or clicking on the posts 'Reply' button, it keeps coming back to the same message shown above???
    Can't figure out what I'm doing wrong??
    One small step for man... (but it wasn't me!!)



Look Here ->
  • #2
    Administrator
    mtv's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    19,312
    Thanks
    6,897
    Thanked 14,321 Times in 6,502 Posts
    Rep Power
    5285
    Reputation
    223470

    Default

    Tried clearing cookies and browsing history?

    What OS and browser are you using?

    Does it happen with different browsers?
    Please consider Premium Membership. Without Premium Member contributions Austech cannot operate.

  • #3
    Junior Member Ah-Those-Old-Days!'s Avatar
    Join Date
    Sep 2021
    Location
    3rd Rock from the Sun
    Posts
    158
    Thanks
    172
    Thanked 60 Times in 42 Posts
    Rep Power
    39
    Reputation
    1210

    Default

    Quote Originally Posted by mtv View Post
    Tried clearing cookies and browsing history?

    What OS and browser are you using?

    Does it happen with different browsers?
    Thanks for that. I only ever use Firefox, (and Windows 10), and 99% of the time it's fine?
    I would have thought that forcing a page re-load would stop any Cache issues.
    Next time, I'll try the cookies/history route!!
    Last edited by Ah-Those-Old-Days!; 06-05-22 at 12:22 AM.
    One small step for man... (but it wasn't me!!)

  • #4
    Junior Member Ah-Those-Old-Days!'s Avatar
    Join Date
    Sep 2021
    Location
    3rd Rock from the Sun
    Posts
    158
    Thanks
    172
    Thanked 60 Times in 42 Posts
    Rep Power
    39
    Reputation
    1210

    Default

    I think I found the problem!!!!
    I have LOTS of TABS open in my browser. SOMETIMES, apart from having many Tabs open for 'Austech' etc, I may have accidentally
    opened more than one Tab for a particular Post/Conversation !! I can understand that this may cause confusion with pages/reloads !!
    One small step for man... (but it wasn't me!!)

  • #5
    Premium Member
    wotnot's Avatar
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    2,354
    Thanks
    1,031
    Thanked 2,128 Times in 1,117 Posts
    Rep Power
    961
    Reputation
    42570

    Default

    PICNIC

    ...when in the post window, the auto-saved content cache seems to have a timeout value, which as best I can figure it is near 24hrs (but it could be other things...ie; telco shifts IP on your connection) I do see this from time to time (debian/firefox-esr), but only when I have a post/reply in process...and forget about it, and it 2days or something before I notice how remiss I've been =)

  • The Following User Says Thank You to wotnot For This Useful Post:

    Ah-Those-Old-Days! (07-05-22)

  • #6
    Administrator
    mtv's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    19,312
    Thanks
    6,897
    Thanked 14,321 Times in 6,502 Posts
    Rep Power
    5285
    Reputation
    223470

    Default

    Quote Originally Posted by Ah-Those-Old-Days! View Post
    I think I found the problem!!!!
    I have LOTS of TABS open in my browser. SOMETIMES, apart from having many Tabs open for 'Austech' etc, I may have accidentally
    opened more than one Tab for a particular Post/Conversation !! I can understand that this may cause confusion with pages/reloads !!
    Multiple tabs open of the same page/thread certainly wouldn't help.

    Whether relative or not, most reported site issues are from members using Firefox.
    Please consider Premium Membership. Without Premium Member contributions Austech cannot operate.

  • The Following User Says Thank You to mtv For This Useful Post:

    Ah-Those-Old-Days! (07-05-22)

  • #7
    Junior Member Ah-Those-Old-Days!'s Avatar
    Join Date
    Sep 2021
    Location
    3rd Rock from the Sun
    Posts
    158
    Thanks
    172
    Thanked 60 Times in 42 Posts
    Rep Power
    39
    Reputation
    1210

    Default

    Quote Originally Posted by wotnot View Post
    PICNIC

    ...when in the post window, the auto-saved content cache seems to have a timeout value, which as best I can figure it is near 24hrs (but it could be other things...ie; telco shifts IP on your connection) I do see this from time to time (debian/firefox-esr), but only when I have a post/reply in process...and forget about it, and it 2days or something before I notice how remiss I've been =)
    I am aware of 'ntv' 's response also, thanks...
    I'm pretty sure the 'Multiple-Tabs' issue was the problem. I will watch out for such a recurrence in the future!!
    As a side-note, I can not imagine how the use of the likes of 'Firefox' could have such detrimental effects??
    One small step for man... (but it wasn't me!!)

  • #8
    LSemmens
    lsemmens's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Rural South OZ
    Posts
    9,992
    Thanks
    11,458
    Thanked 6,698 Times in 3,129 Posts
    Rep Power
    2965
    Reputation
    125220

    Default

    I'd suspect, leaving tabs open for a couple of days might be the issue. Firefox, here, has never shown that, but, I always close my session and clear cookies when I've finished browsing. If I need to remember a place I just bookmark it and delete said bookmark when I've finished with it (actually I use speed dial.)
    I'm out of my mind, but feel free to leave a message...

  • The Following User Says Thank You to lsemmens For This Useful Post:

    Ah-Those-Old-Days! (09-05-22)

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •