Results 1 to 8 of 8

Thread: Nbn unlimited plans.....

  1. #1
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Age
    59
    Posts
    6,177
    Thanks
    252
    Thanked 4,354 Times in 1,855 Posts
    Rep Power
    1700
    Reputation
    65688

    Default Nbn unlimited plans.....

    Broke my record this month....

    Anybody been warned by telco for using too much data on unlimited plans?

    Sent from my CPH2305 using Tapatalk
    FTTN, 400m line length, bit faster now with 2x100/20 connection via load balancing.....


  2. The Following User Says Thank You to hoe For This Useful Post:

    Juswri (24-08-22)



Look Here ->
  • #2
    Administrator

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Newcastle, Nsw
    Posts
    4,593
    Thanks
    814
    Thanked 2,520 Times in 1,134 Posts
    Rep Power
    1158
    Reputation
    41156

    Default

    Mate that's a lot of Linux Iso's.

  • #3
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Age
    59
    Posts
    6,177
    Thanks
    252
    Thanked 4,354 Times in 1,855 Posts
    Rep Power
    1700
    Reputation
    65688

    Default

    Quote Originally Posted by WhiteOx View Post
    Mate that's a lot of Linux Iso's.
    4k streaming and I downloaded 8 seasons of game of thrones in 4k Dolby vision with atmos, 1.7tb...

    I have never watched a single episode, I hope I like it.......

    Sent from my CPH2305 using Tapatalk
    FTTN, 400m line length, bit faster now with 2x100/20 connection via load balancing.....


  • #4
    Administrator
    mtv's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    19,483
    Thanks
    7,069
    Thanked 14,501 Times in 6,576 Posts
    Rep Power
    5370
    Reputation
    227156

    Default

    With so many streaming providers these days offering 4K, 'reasonable use" should expect high data use.

    And no, I'm not aware of anyone I know being warned for excessive use.
    Please consider Premium Membership. Without Premium Member contributions Austech cannot operate.

  • #5
    LSemmens
    lsemmens's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Rural South OZ
    Posts
    10,143
    Thanks
    11,532
    Thanked 6,770 Times in 3,173 Posts
    Rep Power
    3004
    Reputation
    126660

    Default

    I thought you must have installed Windows 11..............
    I'm out of my mind, but feel free to leave a message...

  • The Following User Says Thank You to lsemmens For This Useful Post:

    mtv (14-08-22)

  • #6
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Age
    59
    Posts
    6,177
    Thanks
    252
    Thanked 4,354 Times in 1,855 Posts
    Rep Power
    1700
    Reputation
    65688

    Default

    Quote Originally Posted by lsemmens View Post
    I thought you must have installed Windows 11..............
    No, I updated Linux on my qnap nas......

    Sent from my CPH2305 using Tapatalk
    Last edited by hoe; 14-08-22 at 09:07 PM.
    FTTN, 400m line length, bit faster now with 2x100/20 connection via load balancing.....


  • #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default

    Out of interest, who is your provider?

  • #8
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Age
    59
    Posts
    6,177
    Thanks
    252
    Thanked 4,354 Times in 1,855 Posts
    Rep Power
    1700
    Reputation
    65688

    Default

    Quote Originally Posted by Juswri View Post
    Out of interest, who is your provider?
    Telstra, that's why I asked......

    Sent from my CPH2305 using Tapatalk
    FTTN, 400m line length, bit faster now with 2x100/20 connection via load balancing.....


  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •