Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 51 of 51

Thread: What sort of ATR is this?

  1. #41
    Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    497
    Thanks
    46
    Thanked 20 Times in 15 Posts
    Rep Power
    163
    Reputation
    177

    Default

    Quote Originally Posted by LeroyPatrol View Post
    I can't fooking believe this!!!

    ATR = 3B 9F 21 0E 49 52 44 45 54 4F 20 41 43 53 20 56 35 2E 33 9E : Irdeto ATR

    I thought I have nothing to loose now so have a look at all the crap I have downloaded and came across this gs loader. It was a rar file and I didn't have the software on this lappy so I wasn't going to worry about it. But what the hell., I downloaded the rar software. Anyway it contained a panda loader but probably an older version as it has no clean button. Now with this newer one if it can't get an ATR reply it doesn't attempt to load. This older version with no clean button must load the bin on unconditionally and that's how I got my ATR back.

    But (there's always a but) it now behaves like I expect with the newer panda loader wrt to cleaning cards and programming. Gave it an emk hit but no pics using my purple cam. I would expect to get them nearly straight away for 20secs or what ever almost instantly becasue I gave it an emk hit via gup.

    Leroy
    Hi Leroy could you possibly please repost link to the panda1 file the one with no clean which loads the file unconditionally . I have a pl1 which has no ATR which I would like to get working if possible please.
    I tried the link further down in the post but link is not working

    thankyou in advance
    Last edited by mcmuzzy; 07-12-14 at 12:56 PM.



  • #42
    Premium Member
    LeroyPatrol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N.E. Vic
    Posts
    15,875
    Thanks
    3,299
    Thanked 4,421 Times in 2,662 Posts
    Rep Power
    1489
    Reputation
    40771

    Default

    Quote Originally Posted by mcmuzzy View Post
    Hi Leroy could you possibly please repost link to the panda1 file the one with no clean which loads the file unconditionally . I have a pl1 which has no ATR which I would like to get working if possible please.
    I tried the link further down in the post but link is not working

    thankyou in advance
    Here you go. It took a bit of searching!



    Leroy
    XCRUISER HDSR600HD twin sat and terrestrial receiver $OOS *
    XCRUISER HDSR385 Avant - sold out$OOS UltraPlus DVB-T and DVB-S2 tuners $49 Remotes $OOS

  • The Following User Says Thank You to LeroyPatrol For This Useful Post:

    mcmuzzy (08-12-14)

  • #43
    Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    497
    Thanks
    46
    Thanked 20 Times in 15 Posts
    Rep Power
    163
    Reputation
    177

    Default

    thankyou Leroy

    appreciate it

  • #44
    Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    497
    Thanks
    46
    Thanked 20 Times in 15 Posts
    Rep Power
    163
    Reputation
    177

    Default

    just tried panda1 on pl1 with no ATR still no luck it keeps coming up no atr and does not load bin . Any other ideas on how to fix this guys.

  • #45
    Premium Member
    LeroyPatrol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N.E. Vic
    Posts
    15,875
    Thanks
    3,299
    Thanked 4,421 Times in 2,662 Posts
    Rep Power
    1489
    Reputation
    40771

    Default

    Are you trying to load a bin file?

    Leroy
    XCRUISER HDSR600HD twin sat and terrestrial receiver $OOS *
    XCRUISER HDSR385 Avant - sold out$OOS UltraPlus DVB-T and DVB-S2 tuners $49 Remotes $OOS

  • #46
    Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    497
    Thanks
    46
    Thanked 20 Times in 15 Posts
    Rep Power
    163
    Reputation
    177

    Default

    Yes I am trying to load a pl1 file to try and get ATR back. When I press open select file I want then press Load it comes back with no ATR. The file does not even start writing .

    I check it in gup and it says "No ATR form card"

  • #47
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    -30.7719955,121.495211
    Age
    56
    Posts
    5,459
    Thanks
    225
    Thanked 3,459 Times in 1,505 Posts
    Rep Power
    1281
    Reputation
    47788

    Default

    are your comm settings correct ?



    Finally got FTTN, 710m line length....

  • #48
    Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    497
    Thanks
    46
    Thanked 20 Times in 15 Posts
    Rep Power
    163
    Reputation
    177

    Default

    yes they are an using com port 1 with mastera V programmer RS232 connection on lappy and have tried both 3.5 and 6 Mhz .
    I have tried those ATR fixer programs with no luck at all as well.

    Is there a script I can use to fix the ATR anything like that by any chance .

  • #49
    Premium Member
    hoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    -30.7719955,121.495211
    Age
    56
    Posts
    5,459
    Thanks
    225
    Thanked 3,459 Times in 1,505 Posts
    Rep Power
    1281
    Reputation
    47788

    Default

    tried switching between phoenix and smartmouse modes ?



    Finally got FTTN, 710m line length....

  • #50
    Premium Member
    LeroyPatrol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N.E. Vic
    Posts
    15,875
    Thanks
    3,299
    Thanked 4,421 Times in 2,662 Posts
    Rep Power
    1489
    Reputation
    40771

    Default

    should be phoenix mode

    Leroy
    XCRUISER HDSR600HD twin sat and terrestrial receiver $OOS *
    XCRUISER HDSR385 Avant - sold out$OOS UltraPlus DVB-T and DVB-S2 tuners $49 Remotes $OOS

  • #51
    Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    497
    Thanks
    46
    Thanked 20 Times in 15 Posts
    Rep Power
    163
    Reputation
    177

    Default

    it is in phoenix mode it says 3.5mhz phoenix and 6mhz phoenix

    my Mastera V has the following modes on it which are


    U - Usb mode
    0 - Phoenix 3.5
    1 - Phoenix 6
    2 - Ludi JDM Pic
    3 - Ludi JDM Eeprom
    4 - Jupiter Atmel
    5 - Jupiter Eeprom
    6 - Phone GSM


    and then you have the other replicator modes which are for Gold Silver Jupiter and Fun

    L - Load
    P - Copy Protected
    C - Copy (not protected)

    could the card just be completely gone or is there still some hope

  • Page 3 of 3 FirstFirst 123

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •