Results 1 to 3 of 3

Thread: PHP script within JavaScript

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    383
    Thanks
    25
    Thanked 96 Times in 70 Posts
    Rep Power
    188
    Reputation
    1544

    Default PHP script within JavaScript

    Hey all

    I've run into a brick wall... Hopefully somebody can help me out

    I have a form that I want to dynamically add a "ComboBox" with it's contents filled dynamically using PHP.

    Thus far I have been able to get a dynamically a static combo box, but then my internal PHP script fails.

    The end product I want is to use a dropdown box to select a file from within a folder, if a second file is required - the user hits the add button which brings up the dropdown box twice, and so on.

    I am using linux and apache for the server - if that matters...

    Cheers
    Gitch



Look Here ->
  • #2
    Premium Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Melbourne
    Posts
    841
    Thanks
    241
    Thanked 84 Times in 67 Posts
    Rep Power
    190
    Reputation
    826

    Default

    Perhaps you can use javascript to make your pre-populated drop-down lists visible/hidden,
    e.g.
    1. by default, your form offers drop-down list #1, CSS properties of drop-down list #2 are to hide it
    2. user can select from drop-down #1
    3. on the form, there's an add button
    4. user clicks on the add button -> calls some java to change the CSS properties of drop-down #2 to display

    Now, I guess you can repeat that for the number of files you're going to allow to be added? Otherwise I'm not too sure how you go about doing this without going off to another/same script with parameters.

    Anyway, hope that helps.

    Jim.....

  • #3
    Senior Member
    Philquad's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    nelson bay
    Age
    51
    Posts
    3,824
    Thanks
    185
    Thanked 1,251 Times in 753 Posts
    Rep Power
    590
    Reputation
    15858

    Default

    just go to emailmeform.com
    make a account
    create a form with 2 attachment chioces
    copy n paste the code to where you want it
    is html but
    done
    why do we need the NBN ? because the copper network is constipated & needs fibre

  • Similar Threads

    1. ftp script via cron
      By porkop in forum Dreambox
      Replies: 9
      Last Post: 12-07-09, 11:10 AM
    2. any better proxy script?
      By noetic in forum Security and Privacy
      Replies: 2
      Last Post: 22-01-09, 08:33 PM
    3. anyone know way to stop IE 7 from blocking Javascript Menu's?
      By Woodstock in forum Web Site Design & Development
      Replies: 10
      Last Post: 19-07-08, 10:37 AM
    4. Looking fora script
      By okthen in forum Wafers, Pics and Codes
      Replies: 1
      Last Post: 19-02-08, 10:17 PM

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •