Results 1 to 3 of 3

Thread: Linksys SPA3102 Strange Behaviour

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    WA
    Posts
    26
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    137
    Reputation
    37

    Default Linksys SPA3102 Strange Behaviour

    After a lot of groundwork I have finally managed to get my 3102 to work perfectly.
    And then last week I moved the house.
    At new location I have hooked up the 3102 to the router and it just will not register properly.
    The setup was:
    on Line 1 I had under Proxy and Registration the "sip.nonoh.net" entry for my international calls and
    under PSTN Line Proxy and Registration the "sip.pennytel.com" for the local and STD calls.
    Line 1 page also had appropriate Gateway Accounts fields filled with Nonoh and Pennytel entries
    All worked fine with call plan making sure that destinations dialled used appropriate providers.

    What is happening now is that the above setup simply does not register with the VoIP providers.
    When I replace sip.nonoh.net with sip.Pennytel.com under Line 1, it will register with PennyTel correctly and work fine but no calls via Nonoh can be made.
    Has anyone any ideas why is it so?
    Why setup that has worked for 3 months flawlessly suddenly refuses to cooperate?
    Many Thanks
    Roman



Look Here ->
  • #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default

    I am glad to read the useful info. It is good idea. Pls share your idea more. Thanks!!!! Yaaaa.....

  • #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    WA
    Posts
    26
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    137
    Reputation
    37

    Default

    Quote Originally Posted by rockeater View Post
    What is happening now is that the above setup simply does not register with the VoIP providers.
    Roman
    Problem solved.
    For some reason "Register" under Line 1 "Proxy and Registration" was not selected (even though I restored settings from backup). Now I have all 4 light on 3102 ON and everything works just sweet.

  • Similar Threads

    1. Unlocking Linksys
      By DND in forum Networking - Wireless and Cabled
      Replies: 4
      Last Post: 15-01-10, 10:19 AM
    2. Linksys PAP2 ATA
      By outlaw308 in forum VoIP
      Replies: 9
      Last Post: 14-09-09, 11:06 AM
    3. WTB : Linksys WRT54G
      By ralph123 in forum Buy Sell and Trade
      Replies: 0
      Last Post: 06-07-09, 12:07 AM
    4. EOI - Linksys Wireless-G WAG54G
      By ufo8mycow in forum Buy Sell and Trade
      Replies: 9
      Last Post: 24-03-09, 10:50 PM
    5. FS-FT : Linksys Cisco SLM224G4PS
      By wildturkey in forum Buy Sell and Trade
      Replies: 2
      Last Post: 18-02-08, 10:01 PM

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •