Results 1 to 4 of 4

Thread: VoIP & CID (Caller ID)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    89
    Thanks
    17
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Rep Power
    144
    Reputation
    95

    Default VoIP & CID (Caller ID)

    I have 2 VoIP ATA's.
    1st is Linksys PAP2T, the second is a freshtel 3010 ATA.
    I have 2 freshtel accounts with DID Numbers, the freshtel 3010 has inbound CID without problems, but with the PAP2T I can not for the life of me get it to work with CID.

    I have tried all the things like swapping account info to the other ATA, swapping handsets to other ATA etc. Still no joy.

    Anyone else have this problem with the linksys or know how to fix/setting to try?

    thanks



Look Here ->
  • #2
    Premium Member mal's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    485
    Thanks
    59
    Thanked 54 Times in 30 Posts
    Rep Power
    163
    Reputation
    347

    Default

    Have you tried changing the ring cadence to greater than 2 seconds?

  • #3
    Senior Member
    best4less's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Australia
    Posts
    7,690
    Thanks
    3,480
    Thanked 2,206 Times in 1,132 Posts
    Rep Power
    699
    Reputation
    15145

    Default

    Who are you with engin? ( I should read a bit better LOL)
    I will send you a A PM Mate
    When you do things right, people won't be sure that you have done anything at all

  • #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    142
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    143
    Reputation
    14

    Default

    ... you will find that most ATA's are sipura originated (now linksys /cisco)

    the devices you are using are sipura based and have capability to receive CID ...

    The provider has already configured these devices with a provisioning script - which they can execute remotely when you 'register' to their network.

    If they do and it works on one ATA - then it should be a setup issue only.

    The device ID is known to the provider everytime you register - so you might find that the PAP2 could be barred from displaying CID (possibly part of subscription script)

    I would check the firmware on your PAP2 and then do a H/W reset (total) and reconfigure from scratch ... you might have missed (or messed) something during your earlier reconfigs

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •