Results 1 to 9 of 9

Thread: Logging questions

  1. #1
    Senior Member SatGuRu's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Australia
    Posts
    941
    Thanks
    63
    Thanked 69 Times in 46 Posts
    Rep Power
    182
    Reputation
    366

    Default Logging questions

    Is it possible to log Ird2's PK's using just prov ID, serial no...easy available details like that??? Also what is required as far as logging goes to log (what details....hsn, prov id, etc.). Can you just log with a valid ProvID?
    Many thanks



Look Here ->
  • #2
    Senior Member SatGuRu's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Australia
    Posts
    941
    Thanks
    63
    Thanked 69 Times in 46 Posts
    Rep Power
    182
    Reputation
    366

    Default

    Can anyone help me?

    Much appreciated...using season by the way.

  • #3
    Member streeter75's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    291
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 6 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    62

    Default

    Legit Hex serial and ProviderId are needed, there many methods to log depending on what equipment you have.

  • #4
    Senior Member SatGuRu's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Australia
    Posts
    941
    Thanks
    63
    Thanked 69 Times in 46 Posts
    Rep Power
    182
    Reputation
    366

    Default

    Quote Originally Posted by streeter75 View Post
    Legit Hex serial and ProviderId are needed, there many methods to log depending on what equipment you have.
    Season interface, normal decoder

  • #5
    Group 1 Owner
    Saintaholic's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Brisbane [Sth Side]
    Age
    54
    Posts
    1,927
    Thanks
    552
    Thanked 1,481 Times in 691 Posts
    Rep Power
    567
    Reputation
    17958

    Default

    Sat, I accidently posted your answer in the Seca section. Got your posts mixed up.

    Cheers
    Cheers, Saintaholic

  • #6
    Senior Member SatGuRu's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Australia
    Posts
    941
    Thanks
    63
    Thanked 69 Times in 46 Posts
    Rep Power
    182
    Reputation
    366

    Default

    I am having trouble logging with wb, its sending atr, but not getting any response from the box...maybe com port problem?? i have strong box.

  • #7
    Premium Member mickc's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    newcastle
    Posts
    1,473
    Thanks
    160
    Thanked 201 Times in 139 Posts
    Rep Power
    216
    Reputation
    1154

    Default

    try cardcom
    you cant log pk's
    you can get pk's via recording shows with a topfield if you know where to look

  • #8
    Senior Member SatGuRu's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Australia
    Posts
    941
    Thanks
    63
    Thanked 69 Times in 46 Posts
    Rep Power
    182
    Reputation
    366

    Default

    Does anyone have a copy of comcard or any other programs as I don't know quite what to use.

  • #9
    Senior Member omega99's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    620
    Thanks
    53
    Thanked 55 Times in 40 Posts
    Rep Power
    170
    Reputation
    358

    Default

    I've got dlog & cardcom working with a season, but can't see for the trees what the heel I'm supposed to find no CBXXXXX etc to be found!!

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •