Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 41 to 60 of 116

Thread: IRserver V. 2.8

  1. #41
    Premium Member
    LeroyPatrol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N.E. Vic
    Posts
    15,892
    Thanks
    3,311
    Thanked 4,429 Times in 2,667 Posts
    Rep Power
    1493
    Reputation
    40931

    Default

    Quote Originally Posted by normbenzza View Post
    Who have IRserver V. 2.8 please pm.
    Welcome to the forum Normbenzza. How about contributing to the forum first? People maybe a little more receptive to your request.

    Cheers,
    Leroy
    XCRUISER HDSR600HD twin sat and terrestrial receiver $OOS *
    XCRUISER HDSR385 Avant - sold out$OOS UltraPlus DVB-T and DVB-S2 tuners $49 Remotes $OOS

  2. The Following User Says Thank You to LeroyPatrol For This Useful Post:

    normbenzza (03-08-10)



  • #42
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default

    help me IRserver V. 2.8 please pm....
    thanks

  • #43
    Premium Member
    Join Date
    Mar 2009
    Age
    35
    Posts
    488
    Thanks
    66
    Thanked 149 Times in 63 Posts
    Rep Power
    161
    Reputation
    662

    Default

    how come you keep asking for this under different account names?

  • #44
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default

    Quote Originally Posted by zacker View Post
    how come you keep asking for this under different account names?
    I did not catch you, on account
    Last edited by hantu; 19-08-10 at 10:34 PM.

  • #45
    Premium Member
    Join Date
    Mar 2009
    Age
    35
    Posts
    488
    Thanks
    66
    Thanked 149 Times in 63 Posts
    Rep Power
    161
    Reputation
    662

    Default

    we are not all idiots. can moderators check the ip of all these 1 posters asking for irserver on this thread and through my pm?

    seems funny every single one has broken english
    Last edited by zacker; 20-08-10 at 12:10 AM.

  • #46
    Member pit5bul's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Melbourne
    Posts
    331
    Thanks
    27
    Thanked 49 Times in 20 Posts
    Rep Power
    162
    Reputation
    326

    Default

    Quote Originally Posted by zacker View Post
    we are not all idiots. can moderators check the ip of all these 1 posters asking for irserver on this thread and through my pm?

    seems funny every single one has broken english
    not all of us have English as a mother language mate... and irdeto is used worldwide ..
    2.3m motorized C-band mesh , 95 cm motorized Ku dish on a DM8000HD make that IQ2 since 11/11/11
    C-band : from Telstar 10 to Intelsat 2
    Ku-band: fron NSS 6 to Intelsat 701

  • The Following User Says Thank You to pit5bul For This Useful Post:

    hantu (21-08-10)

  • #47
    Premium Member
    Join Date
    Mar 2009
    Age
    35
    Posts
    488
    Thanks
    66
    Thanked 149 Times in 63 Posts
    Rep Power
    161
    Reputation
    662

    Default

    you seem to be missing the point

  • #48
    Administrator
    admin's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Victoria
    Age
    52
    Posts
    30,830
    Thanks
    2,184
    Thanked 13,287 Times in 5,655 Posts
    Rep Power
    4311
    Reputation
    156925

    Default

    Quote Originally Posted by zacker View Post
    we are not all idiots. can moderators check the ip of all these 1 posters asking for irserver on this thread and through my pm?

    seems funny every single one has broken english
    Austech is heavily indexed by Google and also has a busy sat section and always has. Copy and Paste the topic of this thread IRserver V. 2.8 in to Google and look at the results. The point is, anyone looking for this via Goole worldwide will end up here.

    As has already been mentioned, Irdeto is used worldwide and english is not the main language of some. Some also dont have very good manners to start with by our standards. But that can also be the norm in other countries so just ignore people if you consider their requests to be rude.

  • The Following User Says Thank You to admin For This Useful Post:

    hantu (21-08-10)

  • #49
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    Reputation
    25

    Default Irserver 2.7patch + 2.8

    Hi..
    h***://www.upload-thai.com/download.php?id=7b47fe29a6e33bdae4e6ce72b2389ec9

    h***://www.sendspace.com/file/v58wu3
    Last edited by terd; 25-08-10 at 01:33 AM.

  • The Following 3 Users Say Thank You to terd For This Useful Post:

    DB Lovers (31-08-10),hantu (25-08-10),kris288 (25-08-10)

  • #50
    Junior Member vbthanks's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    115
    Thanks
    17
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    Rep Power
    150
    Reputation
    65

    Default Thai ?

    Quote Originally Posted by terd View Post
    Hi..
    h***://www.upload-thai.com/download.php?id=7b47fe29a6e33bdae4e6ce72b2389ec9
    I'll have some chilli jam with my panang curry please...

    BTW: Site is a rort.

  • #51
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    /usr/local/bin
    Age
    53
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    90

    Default

    hi, how can i get the tk work on irserver? were should I place it?

    thanks

  • #52
    Junior Member james9813's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Melbourne
    Age
    37
    Posts
    197
    Thanks
    85
    Thanked 59 Times in 25 Posts
    Rep Power
    155
    Reputation
    291

    Default

    its already built in to the proggy.

  • #53
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    29
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    127
    Reputation
    10

    Default

    where can i get some instruction or walkthrough for this thing to be used with my cup of Tea for this ?

  • #54
    Senior Member
    best4less's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Australia
    Posts
    7,691
    Thanks
    3,480
    Thanked 2,206 Times in 1,132 Posts
    Rep Power
    704
    Reputation
    15145

    Default

    Seriously xonia it has to be the simplest software ever made, add a few Ip addys and edit the port etc.. should only take a whole 5 minutes to get going and that's if your having trouble LOL

    But post away with any question if you get stuck

    Cheers
    When you do things right, people won't be sure that you have done anything at all

  • #55
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    29
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    127
    Reputation
    10

    Default

    well, i put the ip address of the machine and 4444 as port and deskey and username and password in the newcamd.list and restarted the mgcamd and nothing, not even the lights blinking on the card reader.

  • #56
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    29
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    127
    Reputation
    10

    Default

    by the way, and i even made an N line for cccam 2.1.4 and restarted it and no luck and on the irserver 2.4 i only have the ATR and underneath it written "server ready" , using win7 32bit
    thanks again

  • #57
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    29
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    127
    Reputation
    10

    Default

    ok, i found the problem it was the card reader, wrong setting on the smartmouse, still no picture, going to give it some time.

  • #58
    Senior Member
    best4less's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Australia
    Posts
    7,691
    Thanks
    3,480
    Thanked 2,206 Times in 1,132 Posts
    Rep Power
    704
    Reputation
    15145

    Default

    Mgcamd and tick "AU" under user and that might help kick it into life

    Cheers
    When you do things right, people won't be sure that you have done anything at all

  • #59
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    29
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    127
    Reputation
    10

    Default

    AU & SID are ticked and mgcamd , maybe needs time to fire up, i tried both 2.7 patched and 2.8 , still waiting for that promising picture

  • #60
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    Reputation
    20

    Thumbs up

    if for irserve 2.7 here and patch it for enter custom tweak key


    Fausto

  • The Following 2 Users Say Thank You to paisal For This Useful Post:

    elbee111 (14-05-11),Onefella (23-09-10)

  • Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •