Results 1 to 16 of 16

Thread: Reanimate Irdeto ACS1.2 card in Jaycar MKII Problem

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania
    Posts
    928
    Thanks
    72
    Thanked 27 Times in 24 Posts
    Rep Power
    145
    Reputation
    86

    Default Reanimate Irdeto ACS1.2 card in Jaycar MKII Problem

    has anyone managed to reanimate old galaxy ACS1.2 cards in a jaycar MKII Programmer (Phoenix Mode) I have High School Boy Wrist Aches it kills them ok but no luck on reanimation. I used to do it years ago on my old modified Jaycar simcard reader and it worked fine and they where pretty crude (But Convenient and Compact) but no luck with FMcard is there anything better to use? any help would be apreciated. they have a jumper for Smart Mouse Mode but cant get that to work. also is 3.57 or 6Mhz better for reanimate?
    ---------------------------------------------------
    3 x 90CM Hills Offset, 1.2M Aluminium Offset, 1.2M Offset,
    1.7M Offset.



Look Here ->
  • #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania
    Posts
    928
    Thanks
    72
    Thanked 27 Times in 24 Posts
    Rep Power
    145
    Reputation
    86

    Default

    ok I managed to get one working but I killed it again as I was trying to break down the CHID's so I could list on here what ID's are for what Aurora channel but after loading them on the card one by one I got half way through and bang it was dead no ATR now I can fix it. I just want one to work out of 6 for now as rather a clone as my bedroom one is an official Aurora and the channels come up so much faster. its bloody anoying me
    ---------------------------------------------------
    3 x 90CM Hills Offset, 1.2M Aluminium Offset, 1.2M Offset,
    1.7M Offset.

  • #3
    Senior Member Adobe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    687
    Thanks
    84
    Thanked 105 Times in 61 Posts
    Rep Power
    174
    Reputation
    537

    Default

    6Mhz Phoenix mode. Have you wanked the card to death?

    Adobe.

  • #4
    Senior Member Adobe's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    687
    Thanks
    84
    Thanked 105 Times in 61 Posts
    Rep Power
    174
    Reputation
    537

    Default

    Only done this on windows 98 or XP haven't done it with windows Vista or Windows 7

    Adobe.

  • #5
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania
    Posts
    928
    Thanks
    72
    Thanked 27 Times in 24 Posts
    Rep Power
    145
    Reputation
    86

    Default

    its on a laptop with USB Port and yeah wanked it to death my arm hurts a lot quicker these days when I was a lot yonger and single I could do it for hours! LOL
    ---------------------------------------------------
    3 x 90CM Hills Offset, 1.2M Aluminium Offset, 1.2M Offset,
    1.7M Offset.

  • #6
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania
    Posts
    928
    Thanks
    72
    Thanked 27 Times in 24 Posts
    Rep Power
    145
    Reputation
    86

    Default

    Managed to get some of that teenage energy and got 4 re-animated. I have 3 of the MKII programmers tried another one only difference is I have replaced the card slot with a much better quality one. but the 2 that I managed to reanimate and stuffed up the re-programming of wont let me kill them again. is there some other script to kill cards thats more reliable? or a different program?
    ---------------------------------------------------
    3 x 90CM Hills Offset, 1.2M Aluminium Offset, 1.2M Offset,
    1.7M Offset.

  • #7
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Port Lincoln
    Posts
    657
    Thanks
    145
    Thanked 362 Times in 179 Posts
    Rep Power
    207
    Reputation
    2205

    Default

    yeah wanked it to death my arm hurts a lot quicker these days


    its on a laptop with USB Port
    use hardware serial ports

    no luck with FMcard is there anything better to use
    Cardblaster or Cardwizard - you need slow PC and old OS (Pentium 133 and Win95)

  • #8
    Banned
    viewer's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    NSW 2450
    Age
    65
    Posts
    4,410
    Thanks
    1,541
    Thanked 1,958 Times in 928 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    17459

    Default

    Yes Mysterex...long time since "been there done that", but Cardwizard was neat for that.

  • #9
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania
    Posts
    928
    Thanks
    72
    Thanked 27 Times in 24 Posts
    Rep Power
    145
    Reputation
    86

    Default

    actually I ment Serial port not USB. its on COM1 killed the others fine.
    ---------------------------------------------------
    3 x 90CM Hills Offset, 1.2M Aluminium Offset, 1.2M Offset,
    1.7M Offset.

  • #10
    Grumpy Old Fart
    Al Bundy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tazzie
    Posts
    3,252
    Thanks
    1,387
    Thanked 3,338 Times in 1,290 Posts
    Rep Power
    1365
    Reputation
    55750

    Default

    Quote Originally Posted by DJmatt View Post
    Managed to get some of that teenage energy and got 4 re-animated. I have 3 of the MKII programmers tried another one only difference is I have replaced the card slot with a much better quality one. but the 2 that I managed to reanimate and stuffed up the re-programming of wont let me kill them again. is there some other script to kill cards thats more reliable? or a different program?
    Cardwizard or Cardblaster both did the job well, once you have killed and reanimated a card, you should not have to kill it again
    Cheers
    Ted (Al)

  • #11
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania
    Posts
    928
    Thanks
    72
    Thanked 27 Times in 24 Posts
    Rep Power
    145
    Reputation
    86

    Default

    I cant program either of the 2 I have 6 4 worked fine the other 2 its programmed the card number but thats it.
    ---------------------------------------------------
    3 x 90CM Hills Offset, 1.2M Aluminium Offset, 1.2M Offset,
    1.7M Offset.

  • #12
    Senior Member Min's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Melbourne
    Posts
    1,150
    Thanks
    197
    Thanked 60 Times in 46 Posts
    Rep Power
    186
    Reputation
    301

    Default

    doall programmer has a builtin wanker so you can save your energy for yourself.
    Blown Humax 5400Z, Strong SRT 4658X, Strong 4663X and DM 518.

  • #13
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania
    Posts
    928
    Thanks
    72
    Thanked 27 Times in 24 Posts
    Rep Power
    145
    Reputation
    86

    Default

    thats what I have been looking for is there a schematic for this anywhere? I have a heap of card slots and want to build some projects.
    ---------------------------------------------------
    3 x 90CM Hills Offset, 1.2M Aluminium Offset, 1.2M Offset,
    1.7M Offset.

  • #14
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania
    Posts
    928
    Thanks
    72
    Thanked 27 Times in 24 Posts
    Rep Power
    145
    Reputation
    86

    Default

    ---------------------------------------------------
    3 x 90CM Hills Offset, 1.2M Aluminium Offset, 1.2M Offset,
    1.7M Offset.

  • #15
    Member theriddler_1's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    370
    Thanks
    31
    Thanked 121 Times in 76 Posts
    Rep Power
    169
    Reputation
    769

    Default

    I have a couple of these doall's I made a few years back , I still use one to date. They are a great programmer if you make the sub board to program other pic chips. Card Wizard with the kill script and set the oscillator to about 4 times a second. You will need to make a script to load your details back on that you can send with fmcard or Cardmaster. I only just found a hdd that I had all my workings on over the weekend. I’ll have a look and see if my scripts are still on there. I remember at the time there was quite a bit to setup. But that was a while ago now
    where is my tinfoil hat?

  • #16
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Reputation
    10

    Default Reanimate Zeta irdeto2 card

    Hello!

    please help zeta irdeto2 card no ATr!

    Thanks

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •