Results 1 to 3 of 3

Thread: PLEASE HELP: I need help installing HyperVISION on an original XBOX….can you help?

  1. #1
    Member knight2001dts's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    318
    Thanks
    47
    Thanked 17 Times in 15 Posts
    Rep Power
    155
    Reputation
    137

    Default PLEASE HELP: I need help installing HyperVISION on an original XBOX….can you help?

    G'day!!

    I have just been reading a few old threads about xbox's etc as I discovered only a few days ago about HyperVISION and CoinOPS and have been trying to get my old xbox to breathe some new life!

    It's been a long time since I mucked around with the xbox (used to use it as my main media player with T3CH patches etc) but I managed to get HyperVISION to FTP across to the unit, and CoinOPS 6 is nearly finished downloading.

    I was hoping I can ask someone to help me though, because my attempts at getting HyperVISION up and running have been poor!

    I have installed HyperVISION in my F: (the biggest drive) in F:/Apps/Emulators/HyperVISION and the rome folders are inside this directory.

    I can launch HyperVISION, the front end, but when I try to launch a game, it comes back with …..

    "ERROR: required files are missing, the game cannot be run."

    and lists all of the roms it is trying to find without success.

    I'm know this is most likely just a "sources" path issue, but I have NO IDEA where I should be putting the roms, and even if the roms supplied within HyperVISION are correct? (the entire HyperVISION package is only about 6.5Gb, and CoinOPS is 70+ Gb)

    Should the roms be zipped?? The ones that came with HyperVISION are not...

    Do I need to put MAME roms in the rom folders? Do I need to have CoinOPS installed first?

    I'm hoping someone here can shed some light onto where I need to be putting the roms (required directory structure), or what I might be doing wrong (probably many things!!)

    The setup looks kick-ass and I'd love to get it going!!

    Thanks in advance for any help you might be able to offer…..

    CHEERS!!!

    Knight
    Last edited by knight2001dts; 29-03-14 at 12:57 PM.

  2. The Following User Says Thank You to knight2001dts For This Useful Post:

    raedemarkshant (26-04-14)



Look Here ->
  • #2
    Member knight2001dts's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    318
    Thanks
    47
    Thanked 17 Times in 15 Posts
    Rep Power
    155
    Reputation
    137

    Default

    P.S.

    My current directory structure is like this:

    HyperVISION is stored here……

    F:/Apps/Emulators/HyperVISION (complete package with "roms folder inside containing unpacked ROMS…not unpacked by me)


    I have tried copying some of the roms across to F:/Games/Roms (this is what the text file says in the F: after installing SLAYERS boot disc)….. doesn't work either…


    After launching HyperVISION, and selecting a game to play, it actively looks for the game ROMS to start it, but can't find them…..

    I guess what I really need to know is WHERE do I put the ROMS, or WHAT do I edit to change the location???

    CHEERS!!

  • The Following User Says Thank You to knight2001dts For This Useful Post:

    raedemarkshant (26-04-14)

  • #3
    Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    468
    Thanks
    20
    Thanked 36 Times in 29 Posts
    Rep Power
    161
    Reputation
    194

    Default

    What program did you use to FTP? Are you sure all files transferred across?

  • Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •